Novinky

Jarní turnaj nadějí Červený Kostelec  Mládež | 06.04.2024


Ve dnech 6. – 7. 4. 2024 jsme se zúčastnili Jarního turnaje Nadějí, který se hrál v Červeném Kostelci. Turnaj byl rozdělen do dvou dnů. V sobotu hrála žlutá a oranžová. V neděli červená a modrá barva.

V sobotu turnaj rozehráli nejmenší. Žlutí: O. Schulz, M. Novák. Naši benjamínci jsou stále začátečníci, ale bojovnost a elán jim nechybí i když většinou hrají s výrazně staršími protihráči. V Kostelci z toho bylo krásné 3. místo. Odměnou jim byli diplomy, medaile a pěkné věcné ceny. Celkem se zúčastnilo 12 družstev.
V neděli bylo v hale co do počtu družstev daleko větší živo. Červených 18 a modrých 30 družstev. Červení: Maty Moravec a Miky Zima za celý turnaj neprohráli (10 zápasů) a zaslouženě celý turnaj vyhráli - 1. místo. Hlavně zápas s Rychnovem byl naprosto skvělý z obou stran. Kluci tak do své sbírky přidali další vítězný turnaj. Modré družstvo: K. Dusbabová, Š. Luščáková, K. Kopecká zahrálo skvěle. Základní skupinu holky vyhrály bez porážky a ve finálové podlehly pouze klukům z VK Sportu. Výsledkem tak bylo krásné 2. místo. Kompletní stupně vítězů pro kvasinská družstva! Obrovská gratulace všem hráčům a dík rodičům za fandění. Celý víkend v Č. Kostelci byl povedený. Po pořadatelské stránce zvládnutý na výbornou. Naše výkony byly velice kvalitní. Trochu zamrzí, že z našeho oddílu jelo tak málo dětí. Snad se na našem JTM, který nás čeká 27. – 28. 4. sejdeme ve větším počtu.

Martin Moravec

foto zde

 

 

 

19.06.2019